Piramide Studio NET - Media Portal info - Sporazum o registraciji

Medtem ko poskušamo urediti ali odstraniti vsa sporočila, ki vsebujejo neprimerno, spolno usmerjeno, nasilno, sovražno, klevezorovo ali grozeče gradivo, ki bi se lahko štelo Vsako sporočilo, objavljeno v tem diskusijskem sistemu. Zaradi tega priznavate, da vsa sporočila, objavljena v tem diskusijskem sistemu, izražajo stališča in mnenja avtorja originalnega sporočila in ne nujno stališč te oglasne deske. Zato ne prevzemamo odgovornosti in ne moremo biti odgovorni za kakršna koli objavljena sporočila. Ne jamčimo za točnost in popolnost vsakega sporočila ali jamčimo.

Z registracijo v tem sistemu razprave se strinjate, da ne boste objavili nobenega gradiva, ki je zavestno napačno, netočno, nasilno, sovražno, nadlegovalno, spolno usmerjeno, grozi ali invazivno za zasebnost osebe ali katero koli drugo gradivo, ki lahko krši kakršne koli veljavne zakone.

Neupoštevanje teh pravil lahko povzroči prenehanje vašega računa, odvzem računa ali trajno prepoved dostopa do teh forumov. Vaš IP naslov je zabeležen z vsako objavo, ki jo objavite v tem diskusijskem sistemu in ga osebje foruma pridobiva, če je potrebno. Strinjate se, da imamo kadar koli, če se lahko zdi, da je primerno, odstraniti, urejati ali zakleniti katerega koli računa ali sporočilo. Prav tako se strinjate, da so vse informacije, ki jih vnesete v ta diskusijski sistem, shranjene v bazi podatkov in da so "piškotki" shranjeni v računalniku, da shranite podatke o prijavi.

Vse informacije, ki jih posredujete na teh forumih, ne bodo razkrite nobeni tretji osebi brez popolnega soglasja, čeprav osebje ne more biti odgovorno za kakršen koli poskus krajenja, v katerem so vaši podatki ogroženi.

Z nadaljevanjem postopka registracije se strinjate z zgornjimi pravili in drugimi, ki jih določi skrbnik.